Avfuktningar i krypgrunder.

Fukt- och vattenskador är ett problemen som kan drabba alla husägare. Det handlar om att ta bort fukten från luften för att sänka den totala mängden vatten som finns i luften i krypgrunden eller källaren.

De flesta är väl medvetna om hur hälsofarligt det är att leva i ett hus med dessa problem vilket gör att många vill göra en installation innan problem med fukt, mögel eller dålig lukt uppstår. När väl en dålig lukt har uppstått eller mögel har spritt sig i så är det svårare att åtgärda. Vi utför avfuktningar där vatten, fukt eller läckage har uppstått, i alla slags utrymmen som t.ex. krypgrund, källare, garage, lokaler eller hela hus.

Vi utför en mängd trossbottenbyten där fukten tillsammans med exempelvis impregnering av trossbottenskivor har orsakat mögel eller unken lukt som också spridit sig in i huset. Kom ihåg att det alltid är bättre att föregå problemen innan det uppstår, gör man det sparar man både pengar och hälsa.

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer och tittar på dina projekt och ger råd och kostnadsförslag!

 

0%

Nöjda kunder

VI HJÄLPER DIG MED din krypgrund!

Personlig rådgivning

Vi har en lång och gedigen erfarenhet. Vi ger dig råd och vägledning genom hela projektet.

ROT

Samtliga tjänster är ROT och avdragsberättigande. Du får 30% avdrag på arbetskostnaden.